Voor-wie-is-Fit-For-Volleyball-Desktop-01

Voor wie is

Fit For Volleyball?

Wat ons betreft heeft iedere (beach)volleyballer baat bij krachttraining en conditietraining. Maar niet iedere volleybal-ster heeft hetzelfde doel. Daarom hebben we de 3 belangrijkste groepen op een rij gezet.

1: De volleyballer die hogerop wil komen

Jij bent een volleyballer of beachvolleyballer die graag hoger wil spelen. Het maakt niet uit hoe hoog. Of je nou streeft naar de eredivisie of de 2e klasse, je traint om beter te worden en je tegenstander te verslaan. En hoe doe je dat? Door keihard te werken aan je techniek, je spelinzicht en je kracht. Hoger springen, harder slaan en snel bewegen zijn de manier waarop jij jezelf in de kijker gaat spelen. Je wilt presteren en onze fitnesstraining voor volleybal vormt de basis van jouw rise to the top.
Wil jij hogerop?

Dan heeft Fit For Volleyball een trainingsprogramma gericht op meer kracht en meer uithoudingsvermogen. Je krijgt meer energie en houdt het spel langer vol. Je gaat het verschil maken, omdat je er altijd staat, klaar voor de volgende bal.

2: De volley-lover

Volleybal is jouw sport. Er is niets leuker en je wil deze sport graag blijven doen, totdat je je laatste adem uitblaast. De gezelligheid naast het veld wil je niet missen. Toch merk je: de conditie laat wel eens te wensen over. Je hebt lang nodig om te herstellen van je training. Het zou wel fijn zijn als het wat makkelijker gaat. Dan heb je minder tijd nodig om op adem te komen en meer tijd om te genieten.
Ben jij een volley-lover?
Dan gaan we aan je conditie werken. Met een sterk lijf en volop energie houd je trainingen beter vol. Je zult merken dat je makkelijker speelt en je legt een gezonde basis voor vele jaren volleybalplezier, binnen en buiten het veld.

3: De volleybal junky

Volleybal is je leven, maar je bent een beetje te ver gegaan. Je hebt een icepack nodig na iedere training. Je speelt altijd met pijn en om de haverklap heb je een blessure. Maar ja, stoppen is geen optie, want het spelletje is gewoon te leuk. Dus heb je er alles voor over om weer in het veld te staan. Je moet zelf ook wel toegeven: misschien moet je eerst even herstellen, voordat je weer verder gaat…
Ben jij z’n junky?
Dan gebruik je Fit For Volleyball als een reboot. We maken oefeningen die jouw zwakke punten aanpakken. We zorgen dat je fitter bent, zodat je minder kans loopt op blessures. Met een gezond en sterk lichaam kunnen we jouw volleybalspel weer een gezonde sport maken in plaats van een destructieve verslaving. En dat scheelt je ook weer een boel kosten voor braces, koelpacks en fysiotherapie. ūüėČ

Alle combinaties mogelijk

Hadden we al gezegd dat we trainingsprogramma‚Äôs op maat maken? Juist. Dus je hoeft niet per se in √©√©n van deze 3 categorie√ęn te vallen. Als jij helder hebt wat je wilt bereiken, zorgen we dat jouw Fit For Volleyball-programma daar precies bij aansluit. Hoger springen dan je schoonvader? Pijnvrij spelen? Een bal 10 meter hoog kunnen setten? Het kan allemaal. Laat ons weten wat je doel is, dan gaan we aan de slag!

Direct starten?

Sluit een abonnement af bij Fit For Volleybal en start binnen een maand met je training! Bekijk de abonnementen en prijzen op deze pagina:

Eerst zelf ervaren?

Neem Fit For Volleyball 2 weken op proef! Verken onze online omgeving en gebruik de app om je trainingen in te plannen. Let op: voor een proefabonnement doen we geen intake. Het proeftrainingsschema is dus niet specifiek op jou afgestemd.